Skip to main content
 

Ons Team

Onze maatschap bestaat uit 2 verloskundigen: Stéphanie Braun en Hilde Coolen. Susanne Snelder, verloskundige,  maakt sinds een aantal jaren ook deel uit van ons team. We werken in een vast schema zodat we alle drie om beurten dienst of spreekuur hebben. Hierdoor leer je ons alle drie tijdens de zwangerschap kennen. Dat heeft als voordeel dat je dan altijd een bekend gezicht bij de bevalling hebt. We hebben geen praktijk assistente in dienst, dit betekent dat je altijd een verloskundige aan de telefoon krijgt als je ons belt. Wij vinden dit directe contact erg belangrijk omdat we meteen deskundige antwoorden kunnen geven op al je vragen.

We stellen ons graag even aan jullie voor.

STÉPHANIE BRAUN

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Na mijn middelbare school ben ik in Kerkrade naar de vroedvrouwenschool gegaan, Al van kleins af aan wist ik dat verloskundige zijn, hetgeen was wat ik later wilde en dit is nooit veranderd. Nog steeds is het voor mij het heerlijkste en mooiste beroep dat er is!

In 2004 was ik klaar met de opleiding en mocht me eindelijk “verloskundige” noemen. Na 6 weken te hebben waargenomen in het “Limburgse Heuvelland” kon ik me inkopen in deze praktijk! wat een geweldige kans: werken in “mien Mestreech”.

Zelf kan ik nu ook meepraten over het ouderschap want in november 2012 ben ik mama geworden van een prachtig manneke Funs!!

De voorbereiding op het ouderschap is een mooie, spannende gebeurtenis. Ik vind het een voorrecht om jullie hierin te begeleiden en te zorgen dat dit een periode wordt om goed op terug te kijken met natuurlijk een prachtig resultaat in jullie armen.

SUSANNE SNELDER

Ik ben opgegroeid in Amersfoort en voor de opleiding verhuisd naar Maastricht. Als klein meisje wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en dat gevoel is altijd zo gebleven. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de academie in Maastricht en mocht ik mezelf verloskundige noemen. Wat een eer! Na waargenomen te hebben in verschillende praktijken in de buurt, kreeg ik de kans om in deze praktijk te starten.

HILDE COOLEN

Ik ben geboren in Oisterwijk, gelegen in het prachtige Brabant. Het Limburgse dialect is echter helemaal geen probleem meer voor mij want sinds 1997 woon ik al hier in het zuiden, Sint Geertruid. Samen met Frenk hebben we vier kinderen: Sven, Jordi, Famke en Aimée, dus twee jongens en twee meiden waarvan ik onze meiden op de wereld heb gezet, lekker thuis. Het is een drukke bedoeling zeker in combinatie met het mooiste vak van de wereld: verloskunde. We moeten behoorlijk passen en meten in het dagelijks leven maar het is absoluut de moeite waard.

Ik ben sinds 2010 “maat” in deze praktijk en samen vormen we een gezellig en krachtig team.

Uit eigen ervaring weet ik dat het “papa en mama worden” een echt life-event is. Als ouders in spe probeer je je op allerlei manieren op de op de komst van je kindje voor te bereiden. Als verloskundige ben ik hier in een heel belangrijke spil en dat besef ik maar al te goed. Ik doe dan ook mijn uiterste best om dit avontuur samen met jullie tot een fijn, goed en onvergetelijk einde te brengen.